Համոզված եմ, որ Դուք արդեն սիրում եք սուշի, բայց գիտեք արդյոք, որ բացի աներևակայելի համից, սուշին նաև շատ օգտակար է: Ահա մի քանի պատճառ, սուշին Ձեր սննդակարգին ավելացնելու համար:
1․ Սուշին օգնում է կարգավորել քաշը
Չկա ավելի լավ բան, քան համեղ ընթրիքը ընկերների հետ, այնպես չէ՞։ Սակայն ամռանը ավելի ու ավելի դժվար է դառնում սննդի քիչ քանակության օգտագործումը։ Ավելացրեք սուշին Ձեր դիետային։ Այս արվեստի փոքրիկ կտորները ոչ միայն չափազանց համեղ են, այլ նաև չափազանց օգտակար են։ Պատվիրեք աղցան, և վայելեք սուշիի հետ միասին, ստացեք պրոտեինների անհրաժեշտ քանակություն և ազատվեք ավելորդ քաշին։
2․ Վասաբին ազատում է սննդային թունավորումից
Սուշին և վասաբին անբաժան ընկերներ են։ Իսկ գիտեիք, որ այս կանաչ հրաշքը ունի իր առավելությունները։ Այն նախատեսված է ոչ միայն հում ձկան համը մեղմելու համար, այլ այն նաև սպանում է միկրոբներին, որոնք կարող են սննդային թունավորում առաջացնել։
3․ Սուշին բարելավում է հիշողությունը
Թունա ձուկն ու սաղմոնը պարունակում են մեծ քանակությամբ օմեգա 3, որը բարելավում է հիշողությունն ու մտավոր կարողությունները։ Հաջողություն ասենք հիշողության հետ կապված խնդիրներին։
4․ Կոճապղպեղը օգնում է ազատվել կնճիռներից
Կոճապղպեղ չափազանց օգտակար է։ Բացի այն, որ կոճապղպեղը սուշիին հիանալի համ է տալիս, այն նաև օգնում է ազատվել մաշկի կնճիռներից։ Ի՞նչ կասեք թանկարժեք կոսմետիկայի այս փոխարինիչի մասին։
5․ Սուշին էներգիայի անսպառ աղբյուր է
Նորին (ջրիմուռը, որը օգտագործվում է սուշին փաթաթելու համար) պարունակում է B12 վիտամին։ Հետևաբար սուշին հանդիսանում է B12 վիտամինի աղբյուր։ B12 վիտամինը կարևոր է մարսողության համար, քանի որ գլյուկոզայի մեծ աղբյուր է։ Այլևս ոչ մի էներգետիկ ըմպելիք, միայն սուշի!
Անպայման այցելեք լավագույն ճապոնական ռեստորանը Հայաստանում՝ ԱԿՕ սուշի և լրացրեք վիտամինների պակասը մեր ամենահամեղ սուշիների միջոցով։