Բլոգ | Ամեն ինչ սուշիի մասին
Ճապոնական ռեստորան Երևանում - Լավագույն սուշին Երևանում
Ճշգրիտ ընտրված Սուշի ռեստորանը կարող է լավագույն վայրը լինել Ձեր ընկերների հետ հիանալի ժամանակ անցկացնելու համար: Ճապոնական ռեստորանում առաջին սիրային հանդիպումը անցկացնելը նույնպես հիանալի գաղափար է։
Ինչպե՞ս ուտել սուշի - Լավագույն սուշին Երևանում
Եթե Դուք նախկինում երբևէ սուշի չեք փորձել, բնականաբար, մի փոքր շփոթված կլինեք բազմաթիվ անծանոթ առարկաների և ավանդույթների պատճառով: Սուշիի համը բխում է ոչ միայն բաղադրությունից, այլ նաև այն հանգամանքից, թե ինչով և ինչպես եք ուտում այն:
Այս փոքրիկ ուղեցույցը կօգնի Ձեզ հասկանալ, թե ինչ ակնկալել Ձեր առաջին փորձառությունից և ինչպես լիովին վայելել Ձեր առաջին սուշի արկածը:
Լավագույն սուշին Հայաստանում
Սուշիի ստեղծման պատմության մասին ամենավաղ ակնարկը կարելի է գտնել Ճապոնիայում 718 թվականին, երբ դեռ հնագույն ժամանակներում, ձուկը խմորվում էր աղի և բրնձի հետ։
Սուշիի ստեղծման պատմությունը
Սուշին ճապոնական ուտեստ է՝ աղով և շաքարավազով պատրաստված քացախապատ բրինձից, որին ավելացնում են տարբեր բաղադրիչներ, ինչպիսիք են տրոպիկական մրգերն ու բանջարեղենները։ Սուշիի <<նախնիները>>, որոնք այսօր հայտնի են որպես նարեզուշի, ծնունդ են առել դեռ մթա 300 թվականից։
Էջ 2, 2-ից