Սուշին Ճապոնիայում
Սուշիի ամենավաղ հիշատակումը կարելի է գտնել Ճապոնիայում 718 թվականին: 9-րդ և 10-րդ դարերի սուշին նման է այսօրվա նարեզուշիին: Այնուհետև 19-րդ դարում սուշին, ինչպես նաև ամբողջ ճապոնական խոհանոցը, փոփոխության են ենթարկվել: Այդ ժամանակից ի վեր, բրինձը եփվում է ջրի մեջ, ոչ թե գոլորշիով, և բրնձի քացախը ձեռք է բերել առանձնահատուկ նշանակություն։
Սուշիի բաղադրիչները
Ահա Սուշիի հիմնական բաղադրիչները։
- Սաղմոն
- Նորիի թերթեր
- Բրինձ կոմե
- Ծովախեցգետին
- Խավիար
- Կոմբու
- Շոգա
- Վասաբի
- Բանջարեղեններ
- Էկզոտիկ մրգեր
- Կանաչ թեյ
Լավագույն Սուշին մեզ մոտ
Եթե դուք փնտրում եք լավագույն սուշի ռեստորանը Հայաստանում, ապա կարող եք վստահաբար այցելել Ակո Սուշի և վայելել լավագույն սուշին Հայաստանում։ Մենք պատրաստում ենք ամենահամեղ սուշին Հայաստանում, ապահովում ենք ամենաբարձր տրամադրությունն ու ամենաջերմ մթնոլորտը։ Մեր հասցեն՝ Երևան, Պռոշյան 4։